Na Liptove si dovolenkári vyberú zľavy sami

11. 5. 2023 Liptovský Mikuláš
Domov Na Liptove si dovolenkári vyberú zľavy sami

(Liptovský Mikuláš, 11. 5. 2023) – Od mája platia na Liptove letné zľavy cez Liptov Region Card. Hitom leta bude možnosť samoakceptovania zliav na rôzne služby v regióne. Dovolenkári sa tak rýchlejšie dostanú k výhodnej cene, keďže odbremenia personál prevádzok. Dokopy si vďaka karte návštevníci môžu siahnuť až na 80 zliav na 75 atrakciách. Zľavy sa pohybujú od zhruba 10% do 50%, pričom niektoré sú až 100%. Dovolenka na Liptove bude navyše bezpečnejšia, lebo počas leta bude zadarmo k pobytu od dvoch nocí aj poistenie záchrany v horách.

Dovolenka je od slova dovoliť si, ale ruku na srdce, každý je rád, keď využije možnosť nejaké financie ušetriť. Liptáci pozývajú toto leto na Liptov a ponúkajú hneď niekoľko návodov, kam vyraziť a ako čo najmenej zaťažiť rodinný rozpočet. Odpoveďou je používanie Liptov Region Card. Karta ponúka výborné tipy, kam vyraziť i atraktívne zľavy. Na leto je vytlačená aj brožúrka, kde sú zhrnuté jednotlivé zľavy a samozrejme všetky sú dostupné aj online https://www.visitliptov.sk/liptov-region-card/ .

„Dovolenkári, ktorí sa ubytujú u nás na Liptove na viac ako dve noci budú mať v pobytovom balíku automaticky nabité poistenie záchrany v horách, čiže turistika aj cyklistika po našich kopcoch bude určite bezpečnejšia. Hitom tohto leta však bude samoakceptácia zľavy hosťom priamo v prevádzke. Môže to znieť zložito, ale je to jednoduché – dovolenkár si len naskenuje QR kód pri vstupe do atrakcie, vloží svoje číslo karty a vyberie zľavu. Potom sa už stačí pri pokladni zľavou len preukázať a bude akceptovaná,“ uviedol predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč. Poistenie záchrany v horách platí na nabité pobytové balíky s Liptov Region Card od 2 nocí v termíne 1. júla až 30. septembra 2023.

Kartička Liptov Region Card môže byť vo forme plastovej, ale aj v online podobe, ktorá nezaberá miesto v peňaženke a je vždy dostupná vďaka smartfónu. Do letnej sezóny 2023 vstúpila s ponukou až 80 zliav na 75 atrakciách. Zľavy sú rozdelené do siedmych rôznych kategórií a väčšina z nich platí až do októbra.

„Nielen s pribúdajúcimi teplotami určite poteší zľava na vstupnom do vodných parkoch Bešeňová a Tatralandia, aj do Kúpeľov Lúčky, či pivných kúpeľov. Spomeniem aj zľavy na vyhliadkové jazdy po Liptovskej Mare a na zapožičanie paddleboardov. Rodiny s deťmi si užijú so zľavami galériu optických ilúzií, vlak Korýtko aj park Obrovo a cyklisti zľavy vo väčšine cyklopožičovní v regióne. Pochutnať si na výbornom jedle so zľavou až 25 percent sa dá v reštaurácii Marina Liptov, navyše dych berúci výhľad na Liptovskú Maru je bonusom. Opomenúť nemôžem ani návštevu centra Liptovského Mikuláša, kde poskytujeme zľavu cez kartu na expozíciu Jánošíkovských tradícií dokonca až 100 percent,“ povedala riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV financuje projekt Liptov Region Card aj z dotácie Ministerstva dopravy SR vo výške 8 500,- eur.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov