Namiesto mora, slovenské hory plné atrakcií

24. 6. 2020
Domov Namiesto mora, slovenské hory plné atrakcií

(Liptovský Mikuláš, 24. 6. 2020) – Dovolenka na Slovensku bude toto leto určite viac ako dobrý nápad. Cestovný ruch na Slovensku potrebuje čo najskôr nabehnúť na rastovú krivku. Od letnej sezóny si aj na Liptove veľa sľubujú. Epidemiológovia jednohlasne odporúčajú zostať na Slovensku a Liptáci dopĺňajú, aby dovolenkári neváhali vymeniť more za hory. Na leto pripravili aj atraktívnu ponuku 76 rôznych zliav cez Liptov Region Card, navyše aj s poistením záchrany v horách v cene pobytového balíka.

More zážitkov na Liptove ponúka napríklad aj aktuálna Liptov Region Card. Malá kartička, ktorá v sebe skrýva množstvo zliav. Je ich dokonca viac ako v minulej letnej sezóne. Liptov Region Card ponúka zľavy už úctyhodných jedenásť rokov a funguje na overených princípoch. Zľavy ponúka až do výšky 50% a môže byť aj výborným sprievodcom po Liptove s tipmi na program. „Takto pred rokom sme si plánovali nárasty obsadenosti do desiatich percent. Čísla sme napokon prekročili. Teraz však stojíme v úplne  novej situácii, ale pripravení získať si priazeň najmä Slovákov a okrem nich aj našich susedov spoza najbližších hraníc. Liptov má čo ponúknuť. Síce nemáme more, ale ponúkame more atrakcií a nádhernú prírodu, kde sa oplatí načerpať sily aktívnym aj pasívnym oddychom. Máme výborné možnosti na kúpanie vďaka našim akvaparkom, kúpeľom, vodným svetom, Liptovskej Mare aj prírodným vodným plochám. Všade navôkol sú kopce, turistika je u nás vhodná pre všetky vekové kategórie aj ľudí kondične menej či viac zdatných. Zároveň sme sa toto leto zamerali aj na cyklistiku a podporujeme najmä myšlienku Liptova ako e-bike regiónu. U nás je to aj o aktívnej dovolenke a preto v našej Liptov Region Card dovolenkári nájdu tiež poistenie záchrany v horách, tak aby bola dovolenka u nás o niečo bezpečnejšia,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč. Poistenie platí pri nabitom pobytovom balíku pre majiteľov Liptov Region Card. Liptáci samozrejme apelujú pri cyklistike aj turistike v horách na dobré plánovanie, tak aby si športové zážitky neskomplikovali, keďže počasie v horách sa mení rýchlejšie.

Aktuálne letné zľavy a všetky zvýhodnenia Liptov Region Card platia od polovice júna do konca októbra. „Na leto sme pripravili dokopy až 76  zliav v siedmych kategóriách a to aquaparky, wellness & spa, vodné aktivity, rodiny s deťmi, šport a zážitkové atrakcie, tiež kategória kultúra, história, pamiatky, nezabudli sme ani na žalúdky našich návštevníkov a zľavy ponúkajú aj naše reštaurácie, kaviarne a tradičná kuchyňa. Kategórie zliav uzatvára obchod a služby. Príležitostí ako ušetriť na Liptove je viac ako dosť. Veríme, že Slováci vymenia more za hory a pri svojom spoznávaní Slovenska neobídu ani Liptov,“povedala riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková. Zľavy je možné vďaka online systému akceptovať elektronicky. Výhoda elektronickej akceptácie karty oblastnej organizácii pomáha lepšie poznať zvyklosti klienta a podľa toho adresnejšie a cielenejšie pripravovať balíky služieb.

Liptov Region Card návštevníci získajú bezplatne na partnerských ubytovacích zariadeniach alebo si ju môžu zakúpiť u ubytovateľov, prípadne v infocentrách. Karta je na meno a má neobmedzenú platnosť.

Na projekt Liptov Region Card Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV používa aj prostriedky z dotácie Ministerstva dopravy a výstavby SR vo výške 16 850,- eur.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov