TS_V jediných liptovských kúpeľoch oslavujú

17. 8. 2018
Domov TS_V jediných liptovských kúpeľoch oslavujú

(Lúčky, 17. 8. 2018) – Akvapark v jediných liptovských kúpeľoch oslavuje už desať rokov. Aj vďaka AQUA–VITAL Parku majú KÚPELE LÚČKY stále bližšie ku všetkým ľudom, ktorí vyhľadávajú liečivú vodu a príjemné horské prostredie na relax a zábavu, ale aj na regeneráciu a prevenciu. Oslava desiatych narodenín AQUA–VITAL Parku v sobotu 25. augusta 2018 bude poriadna. Dopoludnia sa môžu najmenší tešiť na predstavenie Tárajka a Popletajky, nasledovať bude už 7.ročník Liptovského vínneho festivalu a vyvrcholením bude veľkolepá hudobno-zábavná show, nielen pre tých skôr narodených, s Evou Mázikovou, Dušanom Grúňom a mnohými ďalšími.

Dopyt po odbornej starostlivosti a špičkových procedúrach na Liptov láka stále viac ľudí. V jediných liptovských kúpeľoch už dávno pochopili, že trendom doby je žiť zdravo a dopriať si „wellness“ pocit, teda ponúknuť oddych telu aj duši. Pred desiatimi rokmi tak uzrel svetlo sveta tunajší akvapark – jediný akvapark s liečivou vodou na Liptove. „Pojem kúpele u niekoho ešte stále evokuje predstavu chorých alebo starších ľudí na pobyte „v lepšej nemocnici“, ale súčasné trendy jednoznačne ukazujú, že budúcnosťou kúpeľníctva nie sú len pacienti, ale všetci ktorým záleží na zdraví, pričom klientela je veľmi rôznorodá. Aj preto vznikol pred desiatimi rokmi náš akvapark, ktorý prevádzkujeme celoročne. AQUA-VITAL Park ponúka všetkým návštevníkom Liptova, vrátane nekúpeľných hostí, relax aj zábavu v jednom. Súčasťou AQUA-VITAL Parku je vonkajší rekreačný bazén, vonkajší sedací bazén a vnútorný bazén. Teplota vody v nich je od 28 do 38 °C. V blízkosti vonkajších bazénov sa nachádzajú aj suché atrakcie, ktoré vyhľadávajú najmä deti a aktívnejší návštevníci. Zlomovým bol pre náš akvapark rok 2015, kedy sme sprístupnili aj vonkajší vitálny svet, ktorý je s bazénmi prepojený a prináša v tejto uponáhľanej dobe ešte väčší relax. K desiatym narodeninám patrí poriadna oslava, takže tá naša bude hneď v troch podobách a pre všetky vekové kategórie. V sobotu 25. augusta to bude na Lúčkach žiť rozprávkami, skvelým vínom aj nestarnúcimi hitmi,“ navnadil riaditeľ Kúpeľov Lúčky Martin Beňuch.

Na deti čaká Tárajko a Popletajka v predstavení Z rozprávky do rozprávky v priestoroch AQUA-VITAL Parku v sobotu o 10.00 hod. Zároveň deti ešte stále majú možnosť navštíviť aj tunajších Kubka a Maťka, ktorí sú súčasťou rozprávkového projektu tohto leta Liptoviedky a doplniť si kolekciu originálnych liptovských rozprávok či získať CD s rozprávkami. Veľké vína v malej dedinke pod vrcholom Choča predstaví Liptovský vínny festival so začiatkom o 13,00 hod. Ide už o siedmy ročník obľúbeného festivalu vín pred tunajšou Kúpeľnou dvoranou. Podvečer od 16,00 hod. začne v kúpeľoch veľkolepá hudobno-zábavná show SENZI NARODENINY. Oslávencom totiž nie je len liptovský akvapark, ale aj obľúbená hudobná televízia SENZI. Desiate narodeniny AQUA-VITAL Parku a piate narodeniny SENZI TV oslávia svojimi vystúpeniami Eva Máziková, Dušan, Grúň, Noro Mészároš, Motýl band, skupina DUET a mnohí ďalší.

„V tomto roku sa nám na Liptove s oslavami pomyselne roztrhlo vrece. V Liptovskom Mikuláši sme oslávili 15 rokov prvého slovenského akvaparku, nedávno sme oslávili 10 rokov prvého klastra cestovného ruchu na Slovensku – združenia Klaster Liptov a 10 rokov má tiež naša Liptov Region Card. Už o týždeň v sobotu oslávime aj 10 rokov prevádzky jediného liečivého akvaparku na Liptove, AQUA-VITAL Parku v krásnom horskom prostredí dedinky Lúčky,“ uzavrela riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Liptov ukazuje celému Slovensku, že má nielen krásny dar v podobe prírodných daností, ale dokáže ich aj umne využívať, lebo Liptov jednoducho treba zažiť.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov