Celý Liptov za 180 sekúnd

1. 7. 2020
Domov Celý Liptov za 180 sekúnd

(Liptovský Mikuláš, 1. 7. 2020) – Do letnej sezóny vstúpil Liptov aj s novým propagačným videom. V 180 sekundách jeho autor, režisér a kameraman Rastislav Hatiar, predstavuje región, ktorý treba zažiť v lete aj zime.  Zábery vznikali viac ako jeden rok a výsledok je možné vzhliadnuť na oficiálnom webe Liptova visitliptov.sk, YouTube kanáli regiónu aj Instagrame a liptovskej facebookovej stránke. Používať sa bude na propagáciu regiónu na Slovensku aj v zahraničí.

Na Liptove si každý nájde to svoje. Pokoj v čarovnej liptovskej prírode a jej zákutiach, kopec atrakcií a zábavy vo vodných parkoch, horských strediskách a Liptovskej Mare, kilometre cykloturistických trás, bohaté tradície, kultúru aj lahodné gastronomické zážitky. Liptov jednoducho treba zažiť – ponúka nefalšované more zážitkov na malom území. „Som Lipták a žijem tu, náš región má obrovské čaro, ktoré som sa snažil zachytiť a sprostredkovať ho divákom. Je mi jasné, že do troch minút som nemohol vtesnať všetky krásy a atrakcie Liptova, ale verím, že sa mi to podarilo aspoň z časti a moje video bude peknou pozvánkou ku nám do regiónu,“ povedal režisér a kameraman v jednej osobe Rastislav Hatiar. Hatiar je známy svojou tvorbou a získal aj nejedno ocenenie na slovenskej aj svetovej úrovni. Stojí napríklad aj za dokumentárnym filmom Vrcholová príťažlivosť, ktorý odkrýva životný príbeh slovenského horolezca, himalájistu Petra Hámora. Video je možné vzhliadnuť na Youtube Region Liptov, Instagrame visitliptov v IG TV a na Facebook profile slovakia.visitliptov:

„Liptov je región, ktorý treba zažiť. Aj v našom novom propagačnom videu ide o nefalšovaný Liptov s dychberúcimi horami, Liptovskou Marou, tradíciami, mestami, zábavou a všetkým tým čím je Liptov jedinečný a vždy svoj. S prácou Rasťa Hatiara sme boli spokojní aj v minulosti, takže sme radi, že vznikol tento film očami človeka, ktorý svojej práci rozumie a dokáže nadchnúť pre región aj širokú verejnosť. Verím, že nás Slováci podporia, toto leto obzvlášť a aj po vzhliadnutí nového propagačného videa pri svojich potulkách po krajine neobídu Liptov,“ povedala riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Video spot o Liptove zrealizovala Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV aj vďaka prostriedkom z dotácie Ministerstva dopravy a výstavby SR vo výške 7 200,- eur.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov