Domov TS_LIPTOVFEST s novinkami

TS_LIPTOVFEST s novinkami

29. 6. 2017

(Liptovský Mikuláš, 30. 6. 2017) –  Na Liptov sa uprostred leta určite oplatí zájsť. Festival zábavy, dobrého jedla a zážitkov bude na Liptove už po tretí raz a to 21. a 22. júla 2017. Podujatie zostáva v Liptovskom Mikuláši, ale získava novú lokalizáciu Tatrapolis – Tatralandia. Hlavnými lákadlami pre návštevníkov budú vystúpenia Polemic, Ploštín Punk, bubeníci z Campana Batucada, gastro show, divadielka pre deti aj tvorivé dielne, pikniková lúka, zvieratká, letné kino aj párty s DJ-om až do rána. Liptáci sa chystajú aj na Slovenský rekord v lyžičkovom tanci.

Čo vám ako prvé napadne pri slovíčku Liptov? Žeby bryndza, oštiepok, zbojníci, ovečky, výhľady, akvaparky… Nech je to už čokoľvek, v lete sa najväčšie lákadlá a tradície regiónu predstavia na jednom mieste. Na LIPTOVFESTE, festivale dobrej zábavy, jedla a zážitkov. Najväčšie podujatie leta čaká už tretí ročník. Novinkou je predĺženie podujatia na dva dni a zmena lokality, bližšie k hlavným atrakciám regiónu do Tatrapolisu pri Tatralandii. Odkiaľ je to blízko do Tatralandie, Kontaktnej ZOO, Motýlej záhrady v Liptov Aréne aj na pláže Liptovskej Mary.

„Našim cieľom je, aby dovolenkári mali čo najatraktívnejší program počas svojho pobytu na Liptove. Prispievajú k tomu aj podujatia, ktoré počas leta organizujeme my alebo prevádzkovatelia atrakcií v regióne. LIPTOVFEST je tým najväčším podujatím a preto, aby si ho užilo čo najviac ľudí sme vymenili lokalitu bližšie k top atrakciám v Liptovskom Mikuláši a podujatie predlžujeme na dva dni. Rovnako ako po minulé roky zabezpečíme bezplatnú kyvadlovú dopravu na podujatie z mesta,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč.

Podujatie LIPTOVFEST sa vyznačuje festivalovou rozmanitosťou, na svoje si tu príde každý návštevník. Piatkový program moderuje obľúbená Didiana a v sobotu je to moderátor, zabávač aj úspešný vloger Matej Sajfa Cifra. Video pozvánka je dostupná tu: https://www.visitliptov.sk/o-liptove/liptov-news/ .

„Na oba dni sme pripravili skutočne pestrý program od ranných do neskorých nočných hodín. Okrem hlavného, máme pripravené aj ďalšie pódiá, tak aby sme dosiahli rôznorodosť programu pre všetky vekové aj záujmové skupiny. Deti potešia divadielka, tvorivé dielne, matky s deťmi si môžu oddýchnuť na piknikovej lúke, vystúpia Polemic, domáca kapela Ploštín Punk, bubeníci z Campana Batucada – známi zo svetového pohára v lyžovaní v Jasnej. Žalúdky našich návštevníkov poteší a aj niečo priučí gastro dielňa aj gastro show. Chýbať nemôžu Liptovskí zbojníci a pokúsime sa aj o Slovenský rekord v lyžičkovom tanci. V piatok večer program ukončí St. Nicolaus párty a v sobotu letné kino pod holým nebom,“ prezradila riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Liptov je región plný atrakcií, vhodný na dovolenku pre všetkých – určite o tom presvedčí aj podujatie Liptovfest v polovici júla v Tatrapolise pri Tatralandii.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov