Domov Hudba pohltí ulice Liptovského Mikuláša

Hudba pohltí ulice Liptovského Mikuláša

29. 7. 2015

(LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ, 29.07.2015) – Liptovský Mikuláš zažije pulzujúcu noc plnú hudby a tanca. Už tento piatok sa 12 tamojších podnikov zapojí do projektu Street Music Night, v rámci ktorého ponúknu pestrý program až do skorých ranných hodín. Milovníci hudby sa 31. júla môžu tešiť nielen na skvelú hudobnú produkciu, ale aj na školu tanga a vystúpenia hudobných skupín rôznych žánrov. 

Liptovský Mikuláš po zotmení ožije hudbou, aby urobil najväčšiu letnú zábavu v širokom okolí. Street Music Night je úspešný projekt nielen pre mladých, o čom svedčí už jeho šieste pokračovanie. Noc plná hudby, tanca a atraktívneho programu priamo centre v Liptovského Mikuláša sľubuje skvelú zábavu pre všetkých, ktorým bije srdce v letných rytmoch. „Za ďalším ročníkom tejto akcie stojí úprimný záujem zo strany mesta a najmä zapojených podnikov. Po minulé roky Street Music Night pritiahla množstvo ľudí a bola by veľká škoda v tejto tradícii nepokračovať. Jednotlivé podniky a bary ponúknu širokú škálu hudobnej produkcie od Dj-ov až po živé vystúpenia známych spevákov či domácich kapiel. Stačí si len vybrať podľa vkusu a dosýta si vychutnať skvelú letnú noc,“ prezrádza Ľubomír Raši z Domu kultúry v Liptovskom Mikuláši, ktorý je zodpovedný za program akcie.

V rámci podporného programu sa tento rok na námestí bude tancovať. Od 19:30 až do 02:00 hodiny sa predvedie Tanečná škola Tanga pod vedením Ondreja Buranovského, diváci sa môžu tešiť na vystúpenie skupiny Freeze Dance Crew a svoje umenie predvedie populárna hip-hopová formácia A.M.O. Band. „Liptov má k hudbe veľmi blízko a dokáže sa nadchnúť pre ktorýkoľvek hudobný štýl. Napokon, svedčí o tom aj mimoriadny úspech prenosov z Metropolitnej opery v New Yorku, ktoré si získali tisícky priaznivcov. Po klasike prišiel rad na modernejšie štýly, aj keď ani tento raz nebude núdza o návraty do minulosti. Postará sa o ne zaujímavé zoskupenie Slovak Tango, ktoré hrá slovenské piesne z 30. až 50. rokov minulého storočia,“ pripomína primátor Liptovského Mikuláša Ján Blcháč.

Námestie osloboditeľov sa v nočných hodinách premení na tanečný parket. O diskotéku a dobrú hudbu sa postará Pablik DJ. „Koncerty, zábava a tanec patria k tradičným letným atrakciám v každom väčšom meste. Povedali sme si, že metropola Liptova by nemala zaostávať a opäť sa nám podarilo zorganizovať podujatie, ktoré láka nielen tamojších obyvateľov, ale aj množstvo domácich a zahraničných návštevníkov. Tí si môžu vyberať medzi rokovými baladami, lokálnymi kapelami, funky, alternatívnou hudbou, či návratmi do blízkej a vzdialenej minulosti,“ vymenúva Darina Bartková, riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV.

Atraktívne podujatie organizuje Dom kultúry Liptovský Mikuláš a OOCR Región Liptov s podporou zapojených barov a reštaurácií: Café & Cocktail Bar, Liberty café, Reštaurácia Rotunda, Good Mood, Pivnica Pub, Central Perk, CaffeINN, Kolotočovo Pub, Bar a reštaurácia Route 66, Sóda Club Restaurant, Velvet Pub a Live Caffe. Posledná júlová noc bude na Liptove patriť hudbe, ktorá roztancuje nielen bary, ale aj ulice. Street Music Night už tento piatok 31.7.2015.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov