Kam s deťmi cez jarné prázdniny

22. 2. 2022
Domov Kam s deťmi cez jarné prázdniny

(Liptovský Mikuláš, 22. 2. 2022) – Liptáci majú otázku kam s deťmi na jarné prázdniny jednoznačne zodpovedanú. Oplatí sa prísť na Liptov. V regióne pod Chopkom panujú veľmi dobré snehové podmienky, v tunajšom vodnom parku dokonca dozrievajú banány, do vybraných múzeí sa dá dostať aj bezplatne a tipy kam s deťmi nájdu rodičia online a prehľadne. Inovatívny projekt Liptov s deťmi je dostupný na webe regiónu aj na sociálnych sieťach.

Obdobie jarných prázdnin láka rodiny na hory. Deti a študenti z východného Slovenska si už dni voľna užívajú, následne prázdniny čakajú na západnú časť krajiny a všetko uzavrú školáci zo stredného Slovenska.

„Aj na poslednú chvíľu sa stále dá rezervovať ubytovanie na jarné prázdniny na Liptove. Podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré a na kopcoch dokonca očakávame ďalšie sneženie. Ak rodiny s deťmi hľadajú lyžovačku v Jasnej, na Malinnom Brde či v iných našich strediskách a rôzne doplnkové aktivity, tak im dávam do pozornosti online projekt Liptov s deťmi. Vďaka nemu si vyskladajú výborný program na Liptove  doslova na mieru. Liptov s deťmi je náš živý zoznam plný nápadov, ako deti zabaviť, niečo ich naučiť či rozhýbať,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč. Projekt sprostredkuje prírodné krásy, dopĺňajú ho tipy na lyžovačky, vodné a zábavné parky, náučné výlety, nechýbajú fajnoty do žalúdka, tipy na prechádzky s kočíkom či v horšom počasí. Na Liptove nezabudli ani na staršie deti. „Chceme, aby mali dospelí čo najmenej starostí s prípravou a aby boli pre nich aj pre ich deti prázdniny na Liptove v prvom rade jedinečným zážitkom,“ doplnil Ján Blcháč. Aktuálne video k jarným prázdninám na Liptove je dostupné TU.

„Po lyžovačke dobre padne návšteva našich vodných parkov. Napríklad v Tatralandii sa vďaka vhodnej tropickej klíme darí aj banánovníkom. Práve na jar tam dozrievajú banány. Čo môže byť pre našinca zaujímavé vidieť. Liptovské múzeum v čase jarných prázdnin pozýva všetky deti a študentov až do 26 rokov do svojich otvorených expozícií bezplatne. Týka sa to aj obľúbeného skanzenu v Pribyline,“ povedala riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková. Súhrnné informácie o lyžiarskych strediskách na Liptove aj iných tipoch na program počas jarných prázdnin sú dostupné na webe regiónu visitliptov.sk

Projekt Liptov s deťmi realizovala Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV a použila naň v roku 2021 aj prostriedky z dotácie Ministerstva dopravy a výstavby SR vo výške 3 800,- eur.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov