TS_Na hory opäť výhodnejšie s kartou zliav

17. 5. 2018
Domov TS_Na hory opäť výhodnejšie s kartou zliav

(Liptovský Mikuláš, 17. 5. 2018) – Liptáci našli spôsob ako klientovi ponúknuť výhodný balík služieb len s jednou kartičkou. Poistenie záchrany na horách, široká ponuka zliav aj s novinkami, možnosť pripojiť sa do siete bezplatných wifi pointov, vernostný program sú hlavné dôvody prečo by mali dovolenkári využívať Liptov Region Card aj v lete 2018.

Kartička, ktorá v sebe skrýva výhodnejší pobyt na Liptove oslávi čoskoro už svojich okrúhlych desať rokov. Za dlhé roky si získala nielen svojich fanúšikov, ale nabrala aj na atraktívnosti. Poskytuje jednak zľavy na širokú škálu služieb v celom regióne od zliav na kúpanie, stravovanie, cez výhodnejšie vstupy na rôzne atrakcie, zapožičanie, nákupy. Je tiež vernostným programom, ktorý motivuje k ďalším návštevám a je aj jednoduchým sprievodcom po celom regióne a jeho atraktivitách.

„Jedným z najväčších bonusov našej Liptov Region Card v lete je poistenie záchrany v horách. Turisti ešte stále zabúdajú nato, že zásah horskej služby nie je zadarmo. V zime býva súčasťou skipasu, v prípade, že sa lyžiar pohybuje po vyznačených zjazdovkách. Ale v lete sa môže aj banálny výlet pri minimálnom zaváhaní skomplikovať a je nutný zásah záchranárov. Hostia ubytovaní na Liptove s nabitým balíkom majú poistenie ako súčasť svojej karty a vďaka tomu je ich pohyb na horách o niečo bezpečnejší,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč. Liptáci apelujú aj na to, že turisti často podceňujú tiež svoj turistický výstroj. Základom je dobrá obuv, náhradné oblečenie a pršiplášť do dažďa. Počasie na horách sa totiž dokáže zmeniť počas niekoľkých minút. Na to by turisti nemali zabúdať, keď si balia svoje batohy na hory. Podobne sú na tom aj cyklisti, ktorí využívajú široké možnosti horských trás v regióne. Letné zľavy a všetky zvýhodnenia Liptov Region Card platia od prvého mája až do konca októbra a následne začínajú zimné zľavy.

poistenie záchrany na horách s kartou zliav

Kone s kartou zliav

karta zliav

 

 

 

 

 

Už v minulom roku sa vďaka karte dostali jej majitelia aj na bezplatné wifi pripojenie. Táto služba ich čaká aj toto leto. Bezplatné wifi pointy pre užívateľov kariet sú v lokalitách – Obrovo – Čutkovská dolina, Jánska dolina park MINI Slovensko, informačné centrum Ružomberok a po novom aj na Háji-Nicovô v Liptovskom Mikuláši.

„Vždy nám ide o to, aby sa klient na Liptove cítil dobre a keď môže počas pobytu aj ušetriť, tak je to ešte príjemnejšie. Vedia o tom svoje najmä rodiny, keďže chcú deťom pobyt urobiť čo najatraktívnejší a zároveň nezruinovať rodinný rozpočet. Toto leto ponúkame až 66 zliav, čo predstavuje nárast oproti zime o viac ako desať percent. Z noviniek spomeniem zľavu na vypožičanie športových potrieb a v reštaurácii v obľúbenej Marine Liptov, zľavu na jazdu na poníkovi, koníkovi alebo koči vo Ville Betula, zľavu na jazdy na koňoch vo Východnej, kúpanie v centre Gothal ako aj zvýhodnené vstupné s kartou na podujatia 30. júna až 1. júla na Festival včasného stredoveku Utgard a na štvrtý ročník obľúbeného Liptovfestu v termíne 20. až 21. júla,“ povedala riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Počet akceptácii karty bol počas uplynulej zimy oproti tej predchádzajúcej vyšší až o 33 percent. Výhoda elektronickej akceptácie karty je tá, že Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV dokáže v systéme lepšie poznať zvyklosti klienta a podľa toho adresnejšie a cielenejšie pripravovať balík služieb.

Liptov Region Card návštevníci získajú bezplatne na partnerských ubytovacích zariadeniach, alebo si ju môžu zakúpiť u ubytovateľov, prípadne v infocentrách. Karta má neobmedzenú platnosť a toto leto ponúka až 66 rôznych zliav a zvýhodnení v siedmych rôznych kategóriách.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov