Domov TS_Leto na Liptove bude plné výhod

TS_Leto na Liptove bude plné výhod

24. 5. 2017

(Liptovský Mikuláš, 25. 5. 2017) – Poistenie záchrany na horách, najširšia ponuka zliav za posledné roky, možnosť pripojiť sa do siete bezplatných wifi pointov, vernostný program – to sú hlavné ťaháky Liptov Region Card pre hostí na letnú sezónu 2017.

Už deväť rokov na Liptove ponúkajú hosťom kartu zliav Liptov Region Card, ktorá sa medzičasom transformovala aj na prostriedok vernostného programu v regióne. Od tohtoročnej letnej sezóny majú Liptáci opäť veľké očakávania. Aj preto dovolenkárom pripravili kartu nabitú množstvom atraktívnych výhod. Výhody v nej pritom môžu využívať od mája až do októbra. Veľkým benefitom pre hostí na Liptove je poistenie záchrany na horách počas ich pobytu v regióne a nabitom pobytovom balíku. „Už v minulom roku sme poskytovali v Liptov Region Card poistenie záchrany na horách. Tento benefit mal pozitívny ohlas a preto sme radi, že ho môžeme opäť ponúknuť klientom aj toto leto a prispieť tak k ich bezpečnejšiemu pobytu na horách. V minulom roku využilo naše bezplatné poistenie takmer tridsať tisíc ľudí,“ ozrejmil predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč. Turisti často zabúdajú na poistenie zásahu horskej služby a v niektorých nešťastnejších prípadoch si tak môžu svoj dovolenkový pobyt skomplikovať a výrazne predražiť. Centrála cestovného ruchu v regióne odporúča hory nepodceňovať a na túry sa vždy zodpovedne pripraviť a o trase informovať rodinu či známych. Vyraziť ideálne v ranných hodinách, mať vhodnú turistickú výbavu, najmä obuv, nezabúdať na teplejšiu bundu či pršiplášť, lebo zmeny počasia na horách prichádzajú veľakrát náhle. Dôležité je tiež neodbočovať z vyznačených chodníkov, lebo hrozia úrazy a nezriedka sa stáva, že pokusy skrátiť si cestu končia stratením sa turistov a následným pátraním horskej služby.

Toto leto si dovolenkári vďaka karte užijú výhody až v sedemdesiatich partnerských zariadeniach v ôsmich rôznych kategóriách. Tie nájdu návštevníci Liptova aj na webovej stránke regiónu pod linkom: https://www.visitliptov.sk/spievodca-zlavami/ alebo v mobilnej aplikácii LIPTOV. Medzi letné novinky napríklad patrí Marina Liptov Bobrovník so zvýhodnenou vyhliadkovou plavbou po Liptovskej Mare, Farma Východná s atraktívnymi prehliadkami farmy za zvýhodnené ceny. Prehliadky farmy potešia najmä rodiny s deťmi. Vďaka karte sú možné zľavy aj na surfovanie v Tatralandii, či príležitosť uloviť si výhodnejšie pstruha v Rybárni na háku v Liptovskej Sielnici. Využívaním zliav hostia zároveň zbierajú body na svoje konto a vďaka vernostnému programu ich následne môžu premeniť na atraktívne výhry. Zľavy na liptovskú kartu sa pohybujú od piatich až do päťdesiat percent. Na letnú sezónu oblastná organizácia zároveň pripravuje projekt autobusových liniek, ktoré budú spájať atrakcie regiónu. Vďaka karte si tak budú môcť hostia kupovať prepravné lístky na tieto linky za polovičné ceny.

Novinky sezóny dopĺňa sieť lokalít s bezplatným pripojením na internet vďaka Liptov Region Card. „Snažíme sa držať trendov a jedným z nich je určite aj byť online a zdieľať svoje zážitky na sociálnych sieťach. Aj preto sme sa rozhodli pre vytvorenie siete wifi pointov, kde sa naši klienti pripoja bezplatne len vďaka našej karte,“ povedala riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková. Počas leta sú sprístupnené bezplatné wifi pointy v lokalitách – IC Liptovský Ján, Hrabovská dolina, Čutkovská dolina, Jánska dolina MINI Slovensko, IC Ružomberok. Kartu návštevníci získajú bezplatne na partnerských ubytovacích zariadeniach, alebo si ju môžu zakúpiť u ubytovateľov, prípadne v infocentrách. Aktuálne video LIPTOV NEWS ku karte na leto je dostupné na tomto linku: https://www.visitliptov.sk/o-liptove/liptov-news/

Liptáci sa na sezónu pripravili. Treba veriť, že prichystané je aj príjemné letné počasie, aby si pobyt v regióne návštevníci užili čo najlepšie.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov