Kerékpározás Liptov

Domov Kerékpározás Liptov

Kerékpározás Liptov

Üdvözöljük Liptóban, a több mint 850 km hosszú, kijelölt kerékpárút-hálózattal rendelkező kerékpáros régióban. Liptó kulturális értékeinek felfedezéséhez kapcsolódó könnyű útvonalak, valamint a jobb fizikai kondícióval rendelkező kerékpárosok számára mérsékelt és igényes útvonalak állnak rendelkezésre. Erőfeszítéseiért a liptói hegyvidéki táj megismételhetetlen látványával jutalmazzuk. Ha pedig többet szeretne látni és energiát spórolni, próbálja ki az e-bike-ot – ezek segítenek a hegyekben, és a kerékpározás még a kevésbé fitt és sportos emberek számára is elérhetővé válik, nekik köszönhetően sokkal több kilométernyi utat tud leküzdeni. Ha aktív nyaralást szeretne eltölteni egy vonzó víztározó környezetben, fenséges hegyekkel és nemzeti parkokkal körülvéve – Liptó a megfelelő hely.

Élvezze a Liptói medencére nyíló csodálatos kilátást a kerékpár nyergéből. Várjuk szeretettel látogatását.


A régió Szlovákia legmodernebb és legkiterjedtebb e-bike infrastruktúrájával rendelkező régiója.

  • Több mint 850 km kijelölt kerékpárút
  • magas színvonalú jelzések és időtálló kerékpáros felszerelések
  • 11 partner e-bike kölcsönző üzlet
  • 22 modern töltőállomás a régióban
  • további töltőpontok a vendéglátó- és szálláshelyeken
  • 2022-re tervezik a töltőpontok bővítését

Liptó minden kerékpáros számára remek választás

Liptót különböző nehézségű és profilú, jelzett kerékpárutak tarkítják. Az útvonalak többsége hegyi jellegű, de az országúti kerékpárosok vagy az adrenalinra vágyók is megtalálják a céljukat az útvonalparkokban. A gyermekes családok is megtalálják a keresett kikapcsolódást, és a legfiatalabb kerékpárosok is felfedezhetik a különböző nehézségű, vonzó útvonalakat.  Liptó az elektromos kerékpárok paradicsoma is. A töltőállomások kiterjedt infrastruktúrájával nemcsak Szlovákiában tartozik a legjobbak közé.

TOP kerékpáros útvonalak a régióban

Liptót különböző hosszúságú, nehézségű, profilú és felületű, jelzett kerékpárutak tarkítják. Ezért válogattuk ki az Ön számára a legszebbeket és legérdekesebbeket.

Kerékpáros rendezvények látogatása

A Cykloregión Liptov nem csak az útvonalakról és az infrastruktúráról szól. Emberek közösségéből áll – fanatikusokból, akiknek az életük a kerékpár. A Cykloregión ezért a rendezvényekről, versenyekről vagy kerékpáros kihívásokról is szól. Büszkék vagyunk arra, hogy számos olyan esemény partnerei vagyunk, amelyeken részt vehet.


Fontos információk / Ne hagyja figyelmen kívül

Mobilalkalmazás
Cyklobus Liptóban

Kerékpáros útvonalak Liptó
Kedvezmények kerékpárosoknak

Cykloregión Liptov meghajtók


Partnereink

JASNÁ Nízke Tartry

A Cykloregión Liptov projekt a Szlovák Köztársaság Közlekedési Minisztériumának pénzügyi támogatásával valósul meg.