Liptovfest Online

Netradičné časy si vyžadujú novátorské prístupy. Medzi také patrí aj Liptovfest – prvý online festival v regióne, ktorý počas piatich letných večerov zavítal na netradičné miesta naprieč celým Liptovom.

Fanúšikovia kvalitnej hudby si vďaka sérii koncertov obľúbených kapiel mohli užiť nielen skvelú muziku, no zároveň sa pokochať úžasnými výhľadmi na okolitú prírodu a popri tom sa dozvedieť aj množstvo zaujímavostí o tomto kúte Slovenska.

Po piatich ročníkoch toto podujatie od základu zmenilo tvár i obsah. Čo je azda najdôležitejšie, prostredníctvom živých prenosov na sociálnych sieťach si ho mohli vychutnávať tisícky ľudí. Kapely ako Billy Barman, Korben Dallas, Balkansambel, Medial Banana a Hrdza fanúšikom dokázali, že výborná hudba sa dá robiť nielen v štúdiách a koncertných sálach, ale napríklad aj pod Chopkom, pri Lúčanskom vodopáde, v akvaparku Tatralandia, ale aj v Ružomberku a Liptovskom Mikuláši. „Leto na Liptove patrí dobrodružstvu a zábave. Protipandemické opatrenia nás síce trochu pribrzdili, no nezastavili sme sa a prišli sme s nápadom, ktorý predstavil náš región ľuďom trochu inou formou, na akú boli zvyknutí doteraz,“ prezradila riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Zámer prilákať návštevníkov vyšiel organizátorom do bodky. Liptov totiž, aspoň počas prázdnin, patril k turistami najvyhľadávanejším miestam na Slovensku. Prostredníctvom Liptovfestu Online sa totiž dozvedeli aj o miestach a zákutiach, o ktorých dovtedy možno ani len netušili. Obrovskou výhodou je aj fakt, že k jednotlivým koncertom sa môžu kedykoľvek vrátiť, pri skvelej hudbe stále dokola spoznávať Liptov a všetci veríme, že popri tom spriadať odvážne dovolenkové plány. Veď hory vždy boli, sú a určite aj budú miesto, ktoré prináša ľuďom zdravie.

liptovfest

Plánovač Liptov