Domov Na Liptov so zľavou

Na Liptov so zľavou

21. 12. 2016

(Liptovský Mikuláš 21. 12. 2016) – Aj v aktuálnej zimnej sezóne Liptáci ponúkajú návštevníkom regiónu Liptov Region Card. Kartičku, ktorá ich oprávňuje čerpať zľavy, ale zároveň je nástrojom vernostného programu v regióne. S liptovskou regionálnou kartou si návštevníci siahnu až na 46 rôznych typov zliav až do výšky 50 percent. Vďaka vernostnému programu sa dostanú aj do týždenného žrebovania o atraktívne ceny a zvezú sa bezplatne linkami SKI & AQUA BUSOV.

Liptov vstúpil už do ôsmej zimnej sezóny, kedy jeho klienti môžu využívať výhody plynúce z vlastníctva Liptov Region Card (LRC). Pôvodne bola kartička len nástrojom na získavanie zliav, od tohto roku je to prostriedok vernostného programu. LRC získajú návštevníci zdarma, ak sa ubytujú v niektorom zo zmluvných zariadení na Liptove, alebo si kartičku zakúpia v informačných centrách. Na akceptačných miestach, kde klienti čerpajú zľavy, sa im automaticky za nákupy pripisujú aj body do vernostného programu a tie získavajú aj za ubytovanie v regióne. Kartička ma neobmedzenú platnosť.

„Poskytovanie zliav cez kartu síce bolo atraktívne pre klientov, ale nijako nemotivovalo k ďalším návštevám regiónu. Preto sme sa rozhodli funkciu karty povýšiť na vernostný program. Naši návštevníci si tak užijú lyžovanie, kúpanie, zľavy v reštauráciách, požičovniach, spoznajú atraktivity centier miest a navyše sa vďaka nazbieraným bodom dostanú aj do týždenných žrebovaní o zaujímavé ceny. Kartička je zároveň ich vstupenkou na bezplatnú prepravu po regióne SKI & AQUA BUSMI aj novinkou, linkami CITY BUSOV,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč. Prvotné žrebovanie čaká na dovolenkárov, ktorí dosiahnu stanovený počet bodov, už v prvý januárový týždeň. Vernostné body majitelia karty získavajú kúpou zľavnených produktov v regióne, ale tiež za ubytovanie u zmluvných ubytovateľov a ich hodnotenie a zdieľanie na facebookovom profile. Tiež za overenie e-mailovej adresy a dodatočných informácií o klientovi, ktoré môžu regiónu pomôcť dokonalejšie poznať svojho klienta a využiť ich napríklad aj pri marketingu regiónu, či príprave produktov lepšie šitých na mieru klienta. V záverečnom žrebovaní si majitelia bodov dokonca zasúťažia aj o lákavé pobyty. Systém fungovania karty a jej výhody si môžete pozrieť aj vo videu.

„Vďaka kartičke klienti môžu zdieľať a šíriť informácie a fotky zo svojich dovoleniek aj bezprostredne z niektorých atrakcií v regióne. Zriadili sme dva bezplatné wifi pointy na prevádzkach poskytujúcich zľavy s kartou. Určite v tomto budeme napredovať a rozširovať prevádzky. Ocenia to najmä zahraniční dovolenkári v roamingu a slovenskí klienti, ktorí nemajú zakúpené dátové služby vo svojich mobiloch,“ doplnila riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková. Prvé prevádzky s bezplatným wifi na kartu sú mikulášsky ZOO Kontakt a jediný slovenský park miniatúrnych stavieb MINI SLOVENSKO v Jánskej doline.

V zime sú štandardne najvyužívanejšie zľavy na lyžovanie a kúpanie, ale dovolenkári si radi doprajú aj kvalitnú kuchyňu, návštevu jaskyne, múzea či lekcie v lyžiarskej škole. Od zavedenia karty doteraz, bolo vydaných až 270 tisíc kariet. Liptáci nič nenechali túto zimu na náhodu. Klientov preto motivujú ešte aktívnejšie, aby trávili čo najviac času v regióne. Viac informácií o zľavách a podmienkach vernostného programu Liptov Region Card je dostupných na www.visitliptov.sk/liptov-region-card/.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov