KRISTÍNA FARKAŠOVÁ

Domov KRISTÍNA FARKAŠOVÁ

Herečka a moderátorka

Pri slovnom spojení „materská dovolenka“ mnohým ženám ihneď  prebehne mráz po chrbte. Vraj dovolenka, šomrú svorne, najmä keď za čas strávený so svojimi zlatíčkami nemajú ani chvíľu pre seba. Naša úspešná herečka a mediálne známa matka Kristína Farkašová (35) sa pokúsila vrátiť renomé tomuto druhu absencie v práci a spoločne s hotelom Liptovský dvor vytvorili relaxačný program pre matky „na dovolenke“.

Pohoda na Liptovskom dvore

 

„Každá žena by si mala toto obdobie dosýta užiť, no zároveň neprísť o nervy a vlasy. Liptov je na tento účel ako stvorený, stačí ňuchať čerstvý vzduch, kochať sa prírodou, dopriať si napríklad masáž a vychutnať si pohárik vína,“ odporúča matka štvorročných dvojičiek Matildy a Ely.

 

Materstvo jej dalo veľa, nikdy predtým totiž nezažívala nič vtipnejšie a zároveň nikdy nebola viac vyčerpaná. Aj preto si pri každej príležitosti rada vyvetrá hlavu a pľúca na čerstvom horskom vzduchu. Pre Kristínu je Liptov ako druhý domov, keďže v chatke na Podbanskom má odložené svoje detstvo.

„Zbožňujem to miesto, pretože človek tam žije úplne iným tempom, varí z hríbov, čo nazbiera a každý nádych je obrovskou radosťou. Aj preto sa na Liptov tak rada vraciam,“ neskrýva v hlase obdiv k malebnému kútu Slovenska. Napriek tomu, že na jej jedálnom lístku by sme našli predovšetkým zdravé jedlá, spolu s dcérami si občas doprajú aj niečo typicky horniacke. „Nie som žiadna BIO matka. Nemám nič proti mlieku, či múke. Občas si dokonca dáme aj hranolčeky s kečupom a to už nehovorím o láske dievčat ku klobáse,“ prezradila Kristína Farkašová.

Nuž, vidno, že spolu s dcérami majú Liptov v krvi a dostať ho z nej rozhodne nemajú v pláne.

Článok bol uverejnený v letnom vydaní Tatry magazínu TU

Ďalšie zaujímavé články nájdete v letnom vydaní Tatry magazínu TU

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov