Mikropivovar v Kvačanoch

Domov/Mikropivovar v Kvačanoch

Mikropivovar v Kvačanoch

Reštauračný pivovar ponúka pivné špeciality: pivný syr s hriankami,koleno na zázvore, klobása na pive, steaky, pivný tanier! K pivným špecialitám vyskúšajte rezané malinovo-žihľavové pivo či horko-sladkú chuť dámskeho piva! Prehliadka pivovaru s prednáškou o výrobe piva je výborným edukačným prvkom pri návšteve pivovaru.

Pivo Brontvai je kvasinkové, nepasterizované, nefiltrované pivo vyrábané z horskej vody na Liptove v turistickej oblasti Kvačianskej doliny. Každé pivo Brontvai je originál, to znamená, že každé pivo má vlastnú receptúru pripravenú pre konkrétny typ piva, na základe zloženia vody a surovín, ktoré používame.

BRONTVAI SVETLÝ LEŽIAK: spodne kvasený svetlý ležiak plzenského typu, vyrobený z 2 druhov sladov. Minimálna doba ležania je 22 dní. 12° s obsahom alkoholu 4,8% obj.

BRONTVAI ČERVENÝ LEŽIAK: spodne kvasený polotmavý ležiak plzenského typu, vyrobený zo 4 druhov sladov. Minimálna doba ležania je 30 dní. 12° s obsahom alkoholu 5,0% obj.

BRONTVAI ČIERNY LEŽIAK: spodne kvasený tmavý ležiak plzenského typu, vyrobený zo 4 druhov sladov. Minimálna doba ležania je 40 dní. 13° s obsahom alkoholu 5,5% obj.



Zdieľanie
Simple Follow Buttons
Simple Share Buttons