Večer plný kulinárskych inšpirácií a nových chutí pod taktovkou skvelých kuchárov.
- október bude v reštaurácii hotela Tri Studničky **** patriť fantastickému jedlu. Pochutíte si na gurmánskom menu od Romana Kováča, Petra Kulhányho a Maroša Haringa – úspešných šéfkuchárov svetovej úrovne. O sladké dobroty sa postará známi slovenský šéfcukrár Michal Baniar a chuť jedla typizuje sommelier z firmy Bestwines. Okrem kuchárskej šou sa môžete tešiť aj na večerný program s hudbou a tombolou. Celým večerom vás bude sprevádzať aj známy moderátor a zabávač Andrej Bičan!
Kulinársky večer s bohatým programom:
- Freestyle show úspešných šéfkuchárov svetovej úrovne
- Roman Kováč, Peter Kulhány a Maroš Haring
- Fantastické gurmánske menu
- Sladké potešenie od vychýreného šéfkuchára Michala Baniara
- Moderátor večera Andrej Bičan
- Sommelier zvýrazni chuť jedla ponukou vín
- Šikovný barman namieša drink podľa vašej chuti
- Hudobný program a tombola
Hviezdy gurmánskeho večera
Roman Kováč
„Štyri roky som pôsobil v Anglicku vo viacerých prestížnych hoteloch ocenených aj Michelinovými hviezdami. Pracoval som pod vedením jedného z najvýznamnejších šéfkuchárov Veľkej Británie Petra Gortona. Od anglického odborníka som sa naučil rôzne techniky varenia a spájania ingrediencií, ktoré potom vyvolávajú doslova jedinečný kulinársky zážitok,” povedal šéfkuchár Roman Kováč.
Peter Kulhány
Šéfkuchár a majiteľ, tri krát zaradený medzi Top Trend šéfkuchárov na Slovensku, držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire Dubaj 2011 so skúsenosťami s prácou v Michellin Guide reštaurácii vo Francúzsku.
Michal Baniar
Šéfcukrár a majiteľ rodinnej firmy Gerardin Púchov. Okrem vychýrených domácich zariadení pôsobil aj v Paríži či Prahe. Je absolventom cukrárskych kurzov zameraných na moderné dekorácie a artistiku, ku ktorým sa viažu aj medailové úspechy na medzinárodných súťažiach. Pracoval ako šéfcukrár Hotela Holiday Inn v Žiline.
Maroš Haring
Smerovanie gastronómie p. Haringa vo veľkej miere ovplyvnil život v Španielsku. Základom jeho kulinárskeho umenia je stredozemná kuchyňa a Južná Amerika. Strávil viac ako 15 rokov spoznávaním rôznych kultúr a jeho špeciálom je Španielská paella – od prezentačnej formy az po grandióznu paella party.