Liptovský adrenalín

8. 2. 2017
Domov Liptovský adrenalín

(Liptovský Mikuláš, 08. 02. 2017) – Liptov sa pýši jednými z najlepších freeridových svahov, ak nie najlepšími na Slovensku. Aj preto bude záver februára v mikulášskom multikine patriť tomu najlepšiemu adrenalínu vďaka festivalu – Adrenalin Film Festival v Golden Apple Cinema. Každý koho dobre naladia filmy si môže vychutnať pohľad na freeride lyžovanie a snowboarding svetovej špičky aj naživo a to už začiatkom marca na Jasná Adrenalín CGC 2017.

Liptovskomikulášsky Adrenalin Film Festival od 23. do 24. februára je určený nielen pre fanúšikov extrémnych športov, ale aj pre tých, ktorí by radi objavili niečo nové a pozreli si zaujímavé diela z oblasti športu na plátne v kvalite 4K.

„Snažili sme sa na Liptov priniesť to najlepšie a najaktuálnejšie z tejto oblasti. V programe záujemcovia nájdu jeden z najočakávanejších snowboardových filmov tejto sezóny – The Fourth Phase, dokument o legende snowboardingu Eerovi Ettalovi pod názvom Ender, či film zameraný na ochranu prírody Jumbo Wild,“ povedala výkonná riaditeľka Golden Apple Cinema Magdaléna Sokolová. Festival odvysiela tri dokumenty zo zámorskej produkcie a jeden životopisný dokument z Fínska. Pred každým filmom čaká na divákov žrebovanie lístkov o skipasy do Mekky lyžovania na Slovensku, do Jasnej a pripravená je aj veľká tombola, kde nechýba ani víkendový pobyt, ďalšie skipasy aj vstupy do mikulášskeho akvaparku.

„Aj festival tohto zamerania je peknou pozvánkou na Liptov. Len náš región ponúka v zime adrenalín vďaka skvelým možnostiam na lyžovanie, snowboardovanie, freeride a dokonca aj lietanie vo veternom tuneli či surfovanie na umelej vlne,“ doplnila riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Liptov už čoskoro priláka na adrenalín v multikine, ale aj na ten v prašane so svetovou freeridovou špičkou od 1. do 5. marca 2017 v Jasnej na CGC JASNÁ ADRENALÍN.

AFF 2017
AFF 2017

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov