Domov Zima v liptovských kúpeľoch

Zima v liptovských kúpeľoch

13. 12. 2016

(Lúčky, 13. 12. 2016) – V jediných liptovských kúpeľoch na túto zimu pripravili niekoľko noviniek za viac ako jeden milión eur. Najväčším bonusom pre milovníkov bieleho športu je nová lyžiareň vybavená systémom na sušenie a dezinfekciu lyžiarok. Nielen hladoši ocenia novú jedáleň s podávaním stravy formou bufetových stolov a do tretice sú to nové prémiové procedúry s prírodnou francúzskou kozmetikou.

To, že na zimnú dovolenku s lyžovačkou sa do kúpeľov nechodí, vyvracajú v KÚPEĽOCH LÚČKY úspešne už niekoľko rokov. Počas poslednej, veľmi úspešnej zimnej sezóny v kúpeľoch, bolo zo všetkých klientov až dvadsaťpäť percent práve lyžiarov, využívajúcich lyžiarske pobytové balíky. Kúpele spájajú s lyžiarskym strediskom Jasná Nízke Tatry počas zimy bezplatné linky Aqua & Ski busov. Do strediska Malinô Brdo v Ružomberku sa zase lyžiari z Lúčok dostanú pohodlne svojimi autami za 20 minút.

Zimný spánok na Lúčkach určite nehrozí ani túto zimu. Tou najviditeľnejšou zmenou je nová jedáleň Breza, ktorú nedávno v KÚPEĽOCH LÚČKY slávnostné otvorili. Nová dominanta kúpeľného hotela Choč je investíciou za viac ako milión eur a prinesie klientom ešte vyšší komfort a krásny pohľad na liptovskú scenériu. „Neustále zlepšujeme kvalitu našich služieb a preto budeme v novej jedálni podávať od nového roka stravu počas celého dňa formou bufetových stolov. Verím, že to naši hostia ocenia a vždy si vyberú na čo majú práve chuť. Donedávna sme totiž podávali formou bufetov len raňajky, odteraz to budú už aj obedy a večere. Dobrou správou pre našich klientov je, že to nijako neovplyvňuje ceny pobytov,“ vysvetľuje obchodno-ekonomická námestníčka kúpeľov Slávka Medveďová. Video o novinkách je dostupné i na webstránke regiónu: visitliptov.sk.

Na Lúčkach využívajú danosti prírody, krištáľovo čistý vzduch, nádherné prostredie s dominantným vrcholom Choč, blízkosť lyžovačky a najmä ako jediný na Liptove aj skutočne liečivú minerálnu vodu, ktoré je vhodná na mnohé zdravotné ťažkosti. „Náš SKI Wellness pobyt kombinuje lyžovačku na najlepších liptovských svahoch a relax a regeneráciu v liečivej termálnej minerálnej vode až do neskorého večera. Túto kombináciu inde nenájdete. Našim ubytovaným lyžiarom vychádzame v ústrety skvelou novinkou – lyžiarňou pre osemdesiat ľudí. Lyžiareň je pre ubytovaných klientov dostupná úplne zadarmo, vrátane uzamykateľných stojanov na lyže a moderného ozón-generátora, ktorý sa postará o vysušenie a dezinfekciu lyžiarok. Lyžiari tak môžu čas, ktorý doteraz venovali údržbe svojho lyžiarskeho výstroja, vymeniť za relax a regeneráciu v našich bazénoch, alebo čerpať liečebné procedúry až do neskorého večera,“ prezradila riaditeľka KÚPEĽOV LÚČKY, a.s. Anastázia Mičková.

Už ôsmu zimnú sezónu ponúka región liptovskú regionálnu kartu zliav, vďaka ktorej majú klienti Liptov doslova na dlani a čerpajú atraktívne výhody. „Lyžiari počas zimy iste ocenia aj dvadsaťpercentnú zľavu na vstup do AQUA-VITAL Parku a wellnessu na Lúčkach cez náš vernostný systém Liptov Region Card. V dňoch pondelok až štvrtok je dokonca na Lúčkach možnosť získať balíček dvaja za cenu jedného. Kartičku získavajú všetci hostia ubytovaní u našich zmluvných zariadení od dvoch nocí. Zároveň je aj vstupenkou na naše linky Aqua & Ski busov, ktoré bezplatne spájajú najväčšie atrakcie Liptova od ranných až do neskorých večerných hodín,“ povedala riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Cítiť sa zdravo a aj vyzerať zdravo to je jedným z dôležitých atribútov kvalitného pobytu v kúpeľoch. Ako v jediných kúpeľoch na Slovensku si môžu klienti na Lúčkach dopriať procedúry s prírodnou francúzskou kozmetikou GERnétic. Nové procedúry poskytujú okrem zlepšenia zdravotného stavu aj relax spojený s anti-stresovými a regeneračnými účinkami. „Aj vďaka našim novým procedúram môžu návštevníci Liptova zažiť trochu Francúzka. A to všetko bezpečne bez toho, aby cestovali za hranice. Navyše sme v tomto predvianočnom období spustili aj súťaž, vďaka ktorej si výhercovia naše nové procedúry budú môcť vyskúšať zadarmo,“ uzavrela Slávka Medveďová.

V kúpeľoch sú teda na zimu pripravení a dokonca sľubujú, že pokiaľ sa roztopí posledný jarný sneh, budú mať nachystané ďalšie prekvapenia pre všetkých, ktorým ich zdravie nie je ľahostajné.

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov