Silvester na Liptove

23. 11. 2016
Domov Silvester na Liptove

(Liptovský Mikuláš, 23. 11. 2016) – Boj o posledné voľné kapacity na Liptove počas Silvestra sa už začal. Tunajší hotelieri hlásia takmer vypredané kapacity. Na dračku idú pobyty na horách, ale aj v tunajších akvaparkoch, či centrách miest.

Silvestrovské pobyty patria v rámci roka k takzvaným top termínom. Dovolenkári si oslavy konca roku a príchodu toho nového častokrát poistia nákupom pobytu s ročným či polročným predstihom. Napriek tomu sú ešte na Liptove zariadenia, ktoré predávajú posledné voľné kapacity. Hotely vyšších kategórií majú pre svojich hostí pripravený atraktívny program a tí, ktorí sú ubytovaní v malých penziónoch, chatách či privátoch sa zabavia v centrách miest či v akvaparkoch. „Na Námestí osloboditeľov v Liptovskom Mikuláši sa dovolenkári zabavia spolu s našimi obyvateľmi od pol jedenástej večer na hudobných vystúpeniach a čaká ich aj tradičný polnočný ohňostroj,“ povedal primátor Liptovského Mikuláša a predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč. Liptovské akvaparky – Tatralandia v Liptovskom Mikuláši a GINO Paradise v Bešeňovej vnesú do osláv príchodu Nového roka letnú atmosféru. Tá sa pri bazénoch udrží až do štvrtej hodiny rannej. Záujemcovia, ktorí si chcú užiť akvaparky nielen počas jednej Silvestrovskej noci majú ešte stále možnosť využiť posledné voľné kapacity na silvestrovské pobyty v ubytovacích zariadeniach pri akvaparkoch.

„Silvester je u nás už vypredaný, ale stále máme voľné chalupy na vianočné pobyty. Určite odporúčam vyskúšať aj netradičnejšie slávenie Vianoc bez starostí s varením a nekonečným chystaním,“ upozornil riaditeľ hotela Liptovský dvor**** v Jánskej doline Richard Holec. Aj ďalšie ubytovacie zariadenia potvrdzujú, že záujemcovia o pobyty počas Vianoc si určite stále majú z čoho vyberať.

Čerešničkou na silvestrovskej šľahačke ponúk je možnosť osláviť Silvester aj v najvyššie položenom hoteli v strednej Európe, v hoteli Rotunda na Chopku vo výške 2004 m n. m. „Silvestrovské pobyty patria pre región k najsilnejším v rámci celého roka. Aj preto sa kapacity vždy rýchlo vypredávajú. Odporúčam každému kto chce stráviť pobyt na Liptove, aby určite neotáľal, kapacity za zapĺňajú skutočne deň od dňa. Toto obdobie je aj z pohľadu tržieb pre podnikateľov v cestovnom ruchu najdôležitejšie, rovnako ako pobyty počas Veľkej Noci. Je to v podstate už ostrá skúška pripravenosti na zimnú turistickú sezónu,“ doplnila riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Liptáci už čoskoro otvárajú zimnú sezónu a to 2. 12. 2016 na vrchole Chopka aj spolu s Horehroncami. Zároveň nasledujúci deň je pripravený Winter Music Opening s celodenným programom na severnej strane Chopka, ktorý vyvrcholí veľkou párty v tunajšom klube Happy End.

silvester_lm

Silvester v aquaparkoch

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov