KLAUDIA MEDLOVÁ

Domov KLAUDIA MEDLOVÁ

NAJLEPŠIA SNOWBOARDISTKA SLOVENSKA A JEDNA Z NAJLEPŠÍCH NA SVETE

Znie to neuveriteľne, no už od začiatku augusta majú na Liptove sneh. Tento úkaz sa síce z času na čas môže vo vyšších polohách vyskytnúť aj v lete, no v tomto prípade nejde o hocijaký sneh. Anglickú verziu tohto mena, teda Snow, dostal čerstvý letný prírastok ZOO Kontakt. Malý biely lev sa okrem veľkého zástupu obdivovateľov môže pochváliť aj netradičnou krstnou mamou. Snow girl, naša najlepšia snowboardistka Klaudia Medlová (23) prišla malé biele klbko vyprevadiť do sveta tak, ako sa patrí – v hrubej zimnej bunde, čapici, rukaviciach a lyžiarskych okuliaroch.

„Sneh mi je veľmi blízky, keďže na ňom trávim podstatnú časť roka. Tento malý Snow je však oveľa mäkší a prítulnejší.Dokonca je to prvý sneh, ktorý ma aj zohrieva,“ žartovala s malým levom na rukách vždy usmiata Klaudia.

Krstnou mamou člena zvieracej ríše sa stala vôbec po prvý raz a napriek horúčave si to v zimnom oblečení viditeľne užívala.

„Milujem zvieratá a je úžasné takéto niečo vidieť na vlastné oči a ešte si to môcť aj chytiť,“ rozplývala sa počas slávnostného obradu.

Hravého Snowa pokrstila, ako inak, troškou bieleho snehu, ktorý bude jeho kroky sprevádzať po celý život. Ktovie, či si na svoju krstnú spomenie aj pri jej ďalšej návšteve. S pribúdajúcou váhou a dospievaním by sa totiž ich vzájomné „mojkanie“ nemuselo skončiť dobre. Nič to však nemení na fakte, že Klaudia je chrumkavá kosť na zahryznutie.

AKO VYZERAL ČLÁNOK V TATRY MAGAZÍNE ZIMA 2016/2017

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov