MIKAELA SHIFFRINOVÁ – americká lyžiarka

Domov MIKAELA SHIFFRINOVÁ – americká lyžiarka

„Videla som toho v rámci Svetového pohára už dosť, ale nikde nebola úvodná šou taká úžasná ako v jaskyni. Bol to nádherný a nezabudnuteľný zážitok“, rozplývala sa sympatická Michaela Shiffrinová.

Mikaela Shiffrin_JasnaPrišla, videla a opäť ohúrila. Mladučká americká zjazdová lyžiarka Mikaela Shiffrinová zažila v Jasnej preteky ako z inej planéty. Najskôr si vychutnala rolu modelky a pozornosť fotografov, aby sa následne nechala uniesť jedinečným otváracím ceremoniálom. „Videla som toho v rámci Svetového pohára už dosť, ale nikde nebola úvodná šou taká úžasná ako v jaskyni. Bol to nádherný a nezabudnuteľný zážitok,“ rozplývala sa sympatická Mikaela.

Sebavedomie tejto 21-ročnej pretekárke rozhodne nechýba. Pri žrebovaní štartových čísel z dámskych lodičiek totiž pred tisíckami divákov ani na chvíľu nezapochybovala o svojom triumfe v jej obľúbenom slalome. Na smútok domácich fanúšikov slovo dodržala a so súperkami na svahu pekne pozametala. Aj naše dievčatá, ktoré nám celú sezónu robili výsledkami obrovskú radosť, museli skloniť pred jej umením hlavy a priznať, že Američanka je v aktuálnej forme neporaziteľná. „Som šťastná, že som zvíťazila v týchto náročných, ale aj krásnych pretekoch. Bol to dnes ďalší diel krásneho slalomového sna, ktorý prežívam. Atmosféra pri trati aj v cieli bola neuveriteľná. Ja som síce najvyššie na pódiu, ale tento deň patril najmä Veronike Velez-Zuzulovej,“ dopriala kúsok radosti aj našej reprezentantke, ktorá vybojovala tretie miesto. Podobne ako ostatné súťažiace, aj Mikaela Shiffrinová veľmi rýchlo zistila, že Slováci milujú lyžovanie a dokážu povzbudiť nielen domáce pretekárky. Aj to je určite jeden z dôvodov, prečo by sa chcela k nám do Jasnej čím skôr vrátiť. Veríme však, že chuť ozbíjať nás o najcennejší kov ju dovtedy prejde.

AKO VYZERAL ČLÁNOK, TATRY MAGAZÍN LETO 2016

Opíšte nám svoj zážitok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky

Nezabudnite si prečítať aj ďalšie články

všetky články

Viac informácií o Liptov region karte aj v našich Liptov News

Plánovač Liptov